sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Kymmenien vuosien numeroassosiaatiosta

En tiedä, miksi olisi niin, kiinnostavatko aiheet niin monia nuorempia, että niistähalutaan vanhojen, viisaiden ja kokeneiden ihmisten neuvoja, vaikkapa silloin, kun he ovat sitä asiaa symboloivan numeroisella vuosikymmenellä. Mutta ovatko kuusikymppiset seksiteemalla, seitsenkymppiset kouluteemalla ja kahdeksankymppiset monimutkaisen sivistyksen teemalla? Kuinka siitä selvitä, jos se näkyy ulkonäössäkin - vai mikä on tuo piirre?
60 Seksi liittyy sopivan puolison löytämiseen, eli mikä olisi itselle paras tie elämässä, paras elämäntapa, parhaat elämänvalinnat, parhaat henkilöt ym asiat rinnalle? Seksiin viittaamista kai käytetään tapana saada yksilölle itselleen tilaa, löytäisi jo oman tiensä, rakkautensa, oman elämänsä, jossa on onnellinen ja jossa on hyvä hänen elää tulevat vuyosikymmenet.
70 Koulu on taakka lasten niskassa, liianaivoton,liiaksi ulkomaalaisia kouluttamattomia aikuisa ajatellen suunniteltu, ei lasten tarpeisiin. Kuka osaisi korjata koulun mielekkääksi, vanhuksetko?
Monet miehet haluavat miehen mallia, mallia hyvästä miehen elämästä ja taitojen oppimisesta,lähinnä siis vanhoilta miehiltä.
Itselleni tulee mieleen aihe tunteiden rationaalisuus 3+4  http://www.youtube.com/watch?v=xfGcdSSmBYA&list=PL5413BA37709C0F53 ja paratiisiteoriani http://2013paradise.blogspot.fi .
80 Numeroparista 8.8., joka on syntymäpäiväni, minulle tulee mieleen paratiisimalli: tunteidenmukaisia terveitä kokonaisuuksia, eri määrin yhteen liittyneitä, maailman malli, ks. paratiisiteoriani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti