tiistai 19. kesäkuuta 2018

Tervola-nimen tuomia vaikutelmia parantamiusesta

Tervola-nimen sanotaan opettavan taitavaksi parantajaksi, koska siinä on painoipiste terveissä elämäntavoissa, terveenä pysymisessä, terveellä tavalla tekemisessä, maailman pitämisessä terveellä tolalla, tervehenkisessä tavassa olla yhteiskunnan jäsen, yms. Lapsuudessani lupasin, että jso joskus otan aiemmin suvussani äidinäidin puolella olleen Tervola-nimen, niin alusta asti kirjaan ylsö näkemystämni parantamisesta, jottei se ehdi paisua liian suureksi ja monimutkaiseksi muille opetettavaksi. Niin olen tehnyt blogissani http://parantamisesta.blogspot.fi . Noita on jo noin 600 kohtaa eli suunnilleen kaikki vaivat, joista olen joskus medista tai muuten kuullut. Ideana on verrata niitä terveisiin elämäntapoihin ja opettaa se, mitä terveistä erlämäntavoista kullakin näyttää vaivan osalta puutuvan. Selaa sivua alaspäin, niin löydät hakemiston. Etsi siitä vaivasi joko karkean taudin nimen tai karkean luokituksen mukaan, esim. silmävaivat kohdassa näkö, ja lue vastaavat kohdat viereisistä sadan blogikohdan kokoelmista. Ei lääkkeitä, ei hoitoja, pyrkivät olemaan vaarattomia, lähinnä lukemalla ja lähestymistapaa muuttamalla toimia, voivat hyötyä uskonnollisuudesta, toimivat kai yleensä viiden minuutin sisään tai eivät ollenkaan: oireita ei näytä sillä hetkellä olevan ja kenties ei tule myöhemminkään. Minulle lapsena väitettiin, ett joidenkin maiden lainsäädännössä on, että Tervola-nimsiten parantamisohjeet on käännettävä heidän kielelleen heti ja otettava käyttöön. Äitini kertoi myös, että Tervola-nimiset ja heiltä oppineet voivat pelkkien parantajantaitojensa perusteella päästä lääkäreiksi tai sairaanhoitajiksi, jos niin toivovat.

3.7.2018
"Eli pitäisi lähteä elävöittävän elämäntavan kanssa: vaaleanvihreä. Ja pitäisi positiivisin tuntein uskoen ja rukoillen huolehtia kropasta hyvin, kauniiseen päin tavoittaen." (http://kuolleistaherattamisenohje.blogspot.com/2014/04/kuva-kuolleistaherattamisohjeeseen.html)

"164. Yritelmä parantavasta kuvasta
Kokeilin vain, pikemminkin onnekkuutta hain
Pikemminkin sellaista miettimistä kuin tätä blogia tehdessä lyhyitä tuokioita, tai niin kuin maailman ongelmia ratkoessa." http://parantamisesta.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti