perjantai 20. syyskuuta 2019

Miten paljon kelläkin on rahaa

Katselin tänään marketissa, kun vanha mies ostii ruokaa ja mm korppuja, ja jäin siitä miettimään, mistä johtuu, kenellä on vanhemmiten mitenkin paljon rahaa. Nuorena oletin sen olevan suoraviivaista, mutta myöhemmin olen tullut ajatelleeksi,että ehkä se on toisten sosiaalisesta silmästä kiinni, mm että mihin käytät yhtään rahaa. Jos et jostain syystä saisi käytää johonkin, siitä vaikka jokin sisäelin prakaa tai jokin kotiapu keksii joko viedä sinulta rahat tai tuumia, että kuuluisit hoidettavaksi jonnekin tai jonkun tietyn haitallisen ihmisen tuttavaksi tms, niin hyväntahtoinen määräuleväinen kanssaeläjä huolehtii, ettei sinulla ole paljoa rahaa, tuskin ollenkaan, ja sitten johonkin muuhun joskus on kyllä, järjestyy rahat. Yleensä nuo menevät ojaan siinä, että ihminen ei vaihtaisi uriltaan pois ja vaikka kokeilisi kauppiaan suosittelemaan huokeaa hyvää tuotetta, josta vanhempi väki yleensä pitää. Ja kanssa siinä, jos auttaa nuorempaa polvea rahallisesti liiaksi omiin rahavaroihinsa nähden, vaikkei pitäisi, vaan kunkin kuuluis kulkea omia teitään, niin olisi parempi elämä kullakin.

24.10.2022   " J9.   1st of September 2021   Money for music or for a puppy that one likes or for the poor and quite poor, money for food, money for farmers who lack money, etc, money for buying a white curing (nurse oriented or the like) animal friend, money for living around voluntary labour for religiously motivated good causes, money for sports, recreation in nature and hobbies, etc, see I 105. in this text about the skills of Christmas gnomes learntalents.blogspot.com . The idea was curing by my Finnish blog parantamisesta.blogspot.com , partially translated at curingguesses.blogspot.com , by reading aloud or by email or chat copying and pasting primarily from the index but also the needed texts. Paying only if gets cured inside 5min, payment some 20%of local medicine centre basic fee per cured illness, special pay for miracle cures. But I do not have the possibility for such since I am already too much in the subject because of having written the blog. 

Jos rahaa tuntuu ihan vain katoavan jonnekin, niin se on kai usein sellaiseen, mitä tuttusi tai pankkivurkailujat olettavat sinun hyvin voivan tukea, esim minulta kerran tonni kaupungin lintujen talviruokintaan. Usein kai siis itsesi kaltaisille henkilöille, esim samassa pulassa oleville. Aprikoosinvärinen villakoirani tapasi leikkiä mielessään tai jonkin henkisen yhteyden kautta, että talletti pankkiin 3 euroa, mutta aina rahat ehti nostaa sitä ennen toinen aprikoosivillakoira. 

Lämoimät tuulenoitävät lapaset on yksi, millä voisi tienata vähän, https://sekundablogi.blogspot.com/2022/10/kudon-lintukohokuviollisia-lapasia.html 

Yksi, mille olisi kai nettipalveluna kysyntää, olisi arvioida videokuvasta, mikä esim olisi sopiva ateria tänään ruuantarpeen perusteella arvioituna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti